Keresés

Elérhetőség

Hoffmann-Zemplén Tourist Kft.
3958 Hercegkút Petőfi u. 2/H. (Egyenesen az aszfalt út végéig.)

+36-30/2288-363

hzt.kft@gmail.com

Program lehetőségek helyben

2015.02.01 08:57

Idő és időjárás függvényében délutánonként, esténként: A fenti programokon kívül lehetőség van, díjmentesen: számháború, rókavadászat a kiserdőben. Szalonnasütés, főzés a szabadban, fürdőzés a medencében pingpongozás, tollaslabdázás, foci, játszótér használat, vidéki olimpia, ügyességi feladatok a sportpályán: (talicskatolás, tojásegyensúlyozás lapáttal, víztovábbítás, labdagurítás lábbal, lopózás, kötélhúzás, stb.). További túrákra is van lehetőség, amennyiben igény van rá (pl.: túra Cifrakúthoz, ott szalonnasütés, éjszakai túra). akadályverseny a tábor területén.

A fenti programokon kívül lehetőség van, költségtérítés ellenében: kézműves foglalkozásra, gyöngyfűzésre, íjászatra, korongfestésre, lovaglásra…

Az üdülő tágas területe, ill. az üdülő mellett található sportpálya, szabadidőpark jó lehetőséget teremt a szabadtéri programokra, sportolásra. A parkosított terület kánikula esetén árnyékot biztosít, vagy a medencében lehet hűsölni. A tábor területén lehetőség van szalonnasütésre, bográcsozásra stb.